[r74] platform set maximum speed + controlls

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Jan 15, 2012 9:10 am

@Ashley, did you have the time to check the capx I Posted above??

Here it is again: http://dl.dropbox.com/u/51270524/GameStriped%21%21.capx
B
29
S
12
G
7
Posts: 740
Reputation: 7,839

Post » Sun Jan 15, 2012 12:36 pm

I don't think it's a Construct 2 bug. It's just that your controls require three keys to be down on the keyboard, and most modern keyboards only reliably detect two keys. It's not a C2 limitation, all software must deal with this.

p.s. sometimes it can take up to a couple of weeks to deal with bug reports - I just happened to be online/around for this one. I can't always be here for 24hour support!
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Sun Jan 15, 2012 12:40 pm

[QUOTE=Ashley] I can't always be here for 24hour support![/QUOTE]

Makes me wonder why?

You're doing a great job!!! So take your time out as well....
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Post » Sun Jan 15, 2012 12:45 pm

You have a classic problem of how a keyboard input is read by a computer.

Change your "Sprint-Key" to "Q" for example, and it will work!

In my mind, NO BUGWeishaupt2012-01-15 12:45:50
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Post » Sun Jan 15, 2012 1:10 pm

Sorry @Ashley for bugging you, I just really wanted to use those keys. They felt perfect.

@Weishaupt, I tried changing the key to s and it never worked, But Q will?

Is there no possible work around so i can use space?
B
29
S
12
G
7
Posts: 740
Reputation: 7,839

Post » Sun Jan 15, 2012 1:20 pm

I tryed your CAPX and it works with Q

As far as I can remember from college, keyboards are physicly divided into sectors. Each sector is scanned seperatly and alow only so many keys pressed at the same time to be recognized.
If you now have more keys you want to be read, then the resolution of the sector allows, you have to move one key to another sector....

....this could have changed, but 20 years or so ago, this was how it worked!Weishaupt2012-01-15 18:38:46
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Post » Sun Jan 15, 2012 6:34 pm

Yeah, it still works that way. There are some gaming keyboards I've heard of that fix the problem, but most people don't have them.
Moderator
B
87
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,397

Post » Sun Jan 15, 2012 6:54 pm

these keys were perfect as well

I hav managed to implement auto sprinting instead. But
B
29
S
12
G
7
Posts: 740
Reputation: 7,839

Previous

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests