[R74] Set scale

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

This is interessting. Since I can not get "Request Fullscreen" to work, I decided just to scale the layout.

When I set the layout scale to 0.7 the HUD - parallax 0,0 - moves towards the center of the screen, and scales fine.

To put it back in its original place, I have to user coordinates that are negativ, ie. sitting outside of the viewport coordinates....
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Post » Thu Jan 12, 2012 8:01 pm

Could you please provide a capx example please ?
I played a bit with scale (without messing with the parallax though) and did not encounter this trouble.
I'd be curious to have a look at what you've done to obtain this behavior.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Thu Jan 12, 2012 8:05 pm

The DropBox Link is in your PM
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Post » Thu Jan 12, 2012 9:29 pm

Got it.
It sounded like a misuse of the scale rate property.
Let @Weishaupt confirm.

This wasn't the bug you were looking for
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Thu Jan 12, 2012 10:08 pm

Which browser are you using? 'Request fullscreen' works fine here in Chrome. Also it only works in a user-inputted event for security reasons - from the manual:

[quote]Request fullscreen
Request that the browser enter fullscreen mode. Note the browser may ignore this request unless the action is in a user-initiated event, such as a mouse click, key press, touch event or button press.[/quote]
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Fri Jan 13, 2012 10:20 am

@Ashley: Yeah Chrome....but no worries about the FullScreen right now! The Scale-issue is more annoying....and it is my bad again. Geee....seems that I have a streak of "missuse" issues

SORRY guys!

BTW: a little feature request: Search & Replace for the c2 Editor?!? Weishaupt2012-01-13 10:27:24
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Post » Fri Jan 13, 2012 10:33 am

In the ribbon in the tab events you already have a search feature.
It filters the keyword in the event sheet.

I remember "Replace" being talked about a long time ago. This is probably already on Ashley's list.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Fri Jan 13, 2012 10:37 am

Oh I found the search allright
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Post » Fri Jan 13, 2012 10:53 am

OK, closing as not a bug.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Fri Jan 13, 2012 11:28 am

Yes please!
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests