[r74] SpriteEdit bar buttons gone due to big image

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Jan 08, 2012 10:29 am

Repro:

1.Enter sprite editor and load a large image 1200x1200 pixels.
2.Run project and retur back to sprite editor for a smaller sprite 50x50 pixels.
3.Left sidebar buttons (set image point & set colli. polygon)wiped out?

I had to delete large image for buttons to return.

Win7 64-bit
B
3
G
2
Posts: 8
Reputation: 1,093

Post » Fri Jan 13, 2012 1:25 am

I'm missing something on point number 2.
What do you mean by "return back to sprite editor for a smaller sprite 50x50 pixels" ?
Make a new sprite ? Open the previous sprite and open a 50X50 sprite in it ?
Also what image format ?
I tried with sprite in png to the dimensions you said, icons are still visible.
Also what is your monitor resolution and are your graphic card drivers up to date ? (What is the graphic card too btw ?)

Could you provide a capx and precise steps /how to reproduce the bug please.
So far I've been unable to reproduce it.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Sun Jan 15, 2012 1:10 pm

-Yes you understood repro scenario correct. I retried now and can not reproduce!
-Monitor Resolution: 1920x1200 32-bit color
-Gfx driver updated 2 weeks ago(latest).
-You can take any .capx I think this is related to editor not handling large sprites correctly.
B
3
G
2
Posts: 8
Reputation: 1,093

Post » Sun Jan 15, 2012 1:13 pm

Gfx card: Radeon HD 3400
B
3
G
2
Posts: 8
Reputation: 1,093


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests