[R76] Touch plugin and Crop/Scale Mode

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Jan 26, 2012 5:05 pm

OK I tried only with those things :
Put a button, a textbox, etc. into your layout.
Add the touch plugin.
Set the fullscreen in browser property on Crop / Scale mode.

Launch your project on a mobile device (tested on ipad2 and iphone 4)

You can't do anything. Can't click on the button as well as can't set any text in the textbox....

@smitchell I'm wondering if you encountered the same bug when you thought that it came from my plugin.
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Thu Jan 26, 2012 7:10 pm

[quote]Launch your project on a mobile device (tested on ipad2 and iphone 4)

You can't do anything. Can't click on the button as well as can't set any text in the textbox....[/quote]

I have tested this on iphone 4,>> is Touching Button set Text "Hallo" in texbox <<< and it works fine for me.


vidi2012-01-26 19:11:14
B
21
S
5
G
5
Posts: 163
Reputation: 5,028

Post » Thu Jan 26, 2012 7:12 pm

@vidi
Yes maybe, I didn't try this but that's not the problem.
The problem is that the default 'click' action of forms elements doesn't work.
@Ashley may have the possibility to test it ?
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Thu Jan 26, 2012 8:53 pm

@septeven: Please provide a test capx, just to be on the same wavelength/testing basis.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Thu Jan 26, 2012 9:00 pm

@kyatric I'm not on the computer but it's simple, 'you' have just to follow that I said in my first post. Nothing else!..
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Fri Jan 27, 2012 4:28 pm

OK try this on ipad or iphone (or another mobile device, I guess that'll be the same).

If @Ashley can fix it (if it's obviously a bug) because it's just impossible to use form controls correctly.

edit: it works correctly if you use the third party plugin 'touchmouse' instead of the official 'touch'...septeven2012-05-01 13:47:35
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Fri Jan 27, 2012 5:07 pm

Works fine for pc touch screen. May be mobile specific, perhaps even device specific.
Image Image
B
161
S
48
G
89
Posts: 7,347
Reputation: 66,249

Post » Fri Jan 27, 2012 6:17 pm

@newt PC touch screen, If I understand what you mean by this, use a cursor, isn't it ?
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Fri Jan 27, 2012 7:21 pm

[QUOTE=septeven] @newt PC touch screen, If I understand what you mean by this, use a cursor, isn't it ?[/QUOTE]

Either, or.
Image Image
B
161
S
48
G
89
Posts: 7,347
Reputation: 66,249

Post » Mon Jan 30, 2012 11:08 pm

@Ashley Sorry to bumped it again but do you think it will be fixed soon?
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests