r79 broke my chrome game

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Feb 14, 2012 7:01 pm

Installed r79 and reposted my Chrome game. Now it only shows a white screen on game launch from chrome.
B
8
S
3
G
2
Posts: 107
Reputation: 2,219

Post » Tue Feb 14, 2012 7:11 pm

Which game?   Are you posting to the arcade? Are there any browser errors? Have you tried r79.2?

Please remember to try to include as much information as possible.Ashley2012-02-14 19:11:26
Scirra Founder
B
358
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,333

Post » Tue Feb 14, 2012 7:17 pm

I'm in the process of racing to repost r78 version. The download page doesn't work so how do I get 79.2?
B
8
S
3
G
2
Posts: 107
Reputation: 2,219

Post » Tue Feb 14, 2012 7:23 pm

Whew.. got my game working again with r78. Still lost a days worth of work on it from yesterday. The name of the game is Maze Manor, it's on the google Chrome store. It's not on the arcade.
B
8
S
3
G
2
Posts: 107
Reputation: 2,219

Post » Tue Feb 14, 2012 7:30 pm

When it launches from Chrome it opens in a pop out window(so no browser). The screen just goes white(r79), I have not tried r79.2, but I don't have time today to test it(r79.2). It does seem to work(r79) with computers that don't have ATI gfx cards.
B
8
S
3
G
2
Posts: 107
Reputation: 2,219

Post » Tue Feb 14, 2012 8:17 pm

having the same problem. I've uploaded the version with this problem and the source in the contra test topic. The only thing i see is a text field. no objects, or sprites. sounds and controls do not work.Rev2012-02-14 20:18:35
B
8
S
1
Posts: 17
Reputation: 1,284

Post » Wed Feb 15, 2012 12:41 am

Does r79.3 fix this?
Scirra Founder
B
358
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,333

Post » Wed Feb 15, 2012 4:13 pm

r79.3 seems to work on both ATI and Nvidia systems. Thanks Ashely
B
8
S
3
G
2
Posts: 107
Reputation: 2,219


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests