R79.3 Family instance bug (different)

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Feb 14, 2012 8:42 pm

Specs:
Windows XP SP3
Construct 2 r79.3
Intel Centrino

Repro
1. Create sprite1
2. Create family1
3. Add sprite1 to family1
4. Add family instance variable var1
5. Delete all existing instances of sprite1 from layout
6. Click on sprite1 in Project toolbar
7. Attempt to change the value of *sprite1* family instance variable var1

Following error occurs:
---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Changed an instance variable property with no instances selected

Condition: !pPropertiesBar->selected_instances.empty()
File: Bars\PropertiesBar - Instance.cpp
Line: 664
Function: void __thiscall InstanceVarPropertyChangedHandler::CreateUndoPoint(const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &)
Build: release 79.3 (32-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort   Retry   Ignore   
---------------------------
B
30
S
6
G
8
Posts: 232
Reputation: 6,119

Post » Wed Feb 15, 2012 5:02 pm

Should be fixed in r79.4, can you check?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Thu Feb 16, 2012 8:53 pm

yeah, works fine now, sprite1 doesn't even show family instance vars unless one already exists in the layout.
B
30
S
6
G
8
Posts: 232
Reputation: 6,119


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests