r80 Bug When Creating New Group

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Feb 28, 2012 1:35 am

Received this shortly after installing r80, created a new group and this popped up.
---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Getting event sequence number from event without one assigned

Condition: sequence_number != 0
File: Projects\Event.cpp
Line: 30
Function: unsigned int __cdecl Event::GetEventSequenceNumber(void) const
Build: release 80 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort   Retry   Ignore   
---------------------------
B
17
S
3
G
4
Posts: 91
Reputation: 3,929

Post » Tue Feb 28, 2012 1:38 am

hmm, just got it again. seems to be happening each time I try to add a new event/sub-event?
B
17
S
3
G
4
Posts: 91
Reputation: 3,929

Post » Tue Feb 28, 2012 1:41 am

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Getting event sequence number from event without one assigned

Condition: sequence_number != 0
File: Projects\Event.cpp
Line: 30
Function: unsigned int __cdecl Event::GetEventSequenceNumber(void) const
Build: release 80 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort   Retry   Ignore   
---------------------------

Just got something similar when I added an Event Sheet Include
B
51
S
10
G
7
Posts: 184
Reputation: 6,825

Post » Wed Feb 29, 2012 3:36 pm

Can you check this is fixed in r80.2?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Wed Feb 29, 2012 4:40 pm

At work right now :/ but I can check in the evening for sure!
B
17
S
3
G
4
Posts: 91
Reputation: 3,929

Post » Thu Mar 01, 2012 6:19 am

Yes, seems to be working just fine now!
Nice job!
B
17
S
3
G
4
Posts: 91
Reputation: 3,929


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests