r80 Crash when adding sub-event

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Feb 28, 2012 6:13 pm

Not sure if this is useful, but I am not seeing this bug in R80. I can add sub events without any problem. Also, I don't get a crash when I open Weishaupt's CAPX. The file opens and runs without incident.
B
29
S
7
G
7
Posts: 13
Reputation: 6,905

Post » Tue Feb 28, 2012 6:31 pm

i checked for new drivers in the nvidia site and there are so im downloading now to see if its a driver problem because c2 flickers very fast before it crashes....hmm...lets seethe marked one2012-02-28 18:31:54
B
10
S
2
G
3
Posts: 77
Reputation: 2,934

Post » Tue Feb 28, 2012 6:38 pm

My drivers are up-to-date, and I get the same flickers but I don't get a check failure. My C2 just stops functioning, and closes.
B
50
S
11
G
8
Posts: 479
Reputation: 9,911

Post » Tue Feb 28, 2012 6:46 pm

updated nvidia drivers to r295 still the same, cursor flickers at mouse-loading icon and then crashes
Wink,for me too sometimes it just crashes without a window, this is rly serious bug,,:(((
Ashley -_-''?the marked one2012-02-28 18:48:01
B
10
S
2
G
3
Posts: 77
Reputation: 2,934

Post » Tue Feb 28, 2012 7:56 pm

also crash on blank subevent (existing capx), + and like 50 errorsounds, only option is to close construct
ImageImage
B
61
S
19
G
6
Posts: 809
Reputation: 9,028

Post » Tue Feb 28, 2012 9:56 pm

Yep, occasionally on adding sub-events, the software crashes.
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Tue Feb 28, 2012 11:36 pm

I'm eventing by copy and pasting other events :-P
Latest ATI drivers (updated today) on win7x64
B
29
S
9
G
6
Posts: 525
Reputation: 8,294

Post » Wed Feb 29, 2012 12:42 pm

OK, this is weird because I can't reproduce it myself. However judging from the error message I think I know what it is. I've done what I hope fixes it and built new editor EXEs:

http://dl.dropbox.com/u/15217362/c2-r80-tryfix.zip

Drop the new .exe in to your install folder and run it - does it fix the problem? I need to check with you guys first since I can't seem to reproduce the issue, but since it sounds quite serious if the fix works I can have a new release out in a few hours.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Wed Feb 29, 2012 12:55 pm

@Ashley - fixed it for me!
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Post » Wed Feb 29, 2012 1:02 pm

I just added 10 different sub events successfully with no crashes. So yes it works for me too.
B
50
S
11
G
8
Posts: 479
Reputation: 9,911

PreviousNext

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest