r80 on new blank sub-event

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Feb 28, 2012 7:59 pm

1st new event didnt make it crash
made two new blank events and crashes, on existing capx

edit: just tried with new capx, making two blank subevents makes it crash




---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Getting event sequence number from event without one assigned

Condition: sequence_number != 0
File: Projects\Event.cpp
Line: 30
Function: unsigned int __cdecl Event::GetEventSequenceNumber(void) const
Build: release 80 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort   Retry   Ignore   
---------------------------vtrix2012-02-28 20:05:05
ImageImage
B
61
S
19
G
6
Posts: 809
Reputation: 9,028

Post » Wed Feb 29, 2012 9:43 am

Ditto!
B
16
S
4
G
1
Posts: 18
Reputation: 2,568

Post » Wed Feb 29, 2012 12:09 pm

Yeah it seems to crash on me too (a lot lol ), when adding sub-events (blank or not), Groups etc. Waiting for the OP reported crash fix, then if it still crashes I will do proper repro and reporting.
B
14
S
5
G
7
Posts: 235
Reputation: 5,175

Post » Wed Feb 29, 2012 12:19 pm

Just got this 5 times in 10 minutes. Saving after every event or action addition or change, I notice that sometimes it crashes when I do something (like Add Group), then I restart and try the same thing again, and it doesn't crash. Sometimes it crashes twice or three times, and then the next time it doesn't (though don't seem to do anything relevant differently, i.e. I just open C2 again, reload the project and add the event again).

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Getting event sequence number from event without one assigned

Condition: sequence_number != 0
File: Projects\Event.cpp
Line: 30
Function: unsigned int __cdecl Event::GetEventSequenceNumber(void) const
Build: release 80 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort   Retry   Ignore   
---------------------------
B
14
S
5
G
7
Posts: 235
Reputation: 5,175

Post » Wed Feb 29, 2012 3:06 pm

is fixed in the new release 80.2
ImageImage
B
61
S
19
G
6
Posts: 809
Reputation: 9,028

Post » Wed Feb 29, 2012 3:24 pm

Yeah, can you check it's fixed in 80.2?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,518


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests