r80.2/r80 Particles spawn bug

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Mar 05, 2012 12:18 am

My game was working without this issue while it was under 79.4. I submitted my game to Arcade and it was required to update to 80.2. Ok, then, it looks like the particles spawn is drawing the particles at it previous spawn position.

The game: http://www.scirra.com/arcade/rotary/808/get-the-girl

How to reproduce error:
1) At gameplay (any level), get 1 heart, show 1 one shot red bubbles particles;
2) get second heart, (before show red bubbles particles, it blinks the last particles spawned

It should not to be mandatory to upload the game exported from the last version of Construct2. Jailson2012-03-05 18:09:03
B
228
S
6
G
8
Posts: 86
Reputation: 12,295

Post » Fri Mar 23, 2012 11:23 pm

Can you reproduce this in a new .capx? We can't do much about this without it.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Sat Mar 31, 2012 7:20 pm

i get the same error

capx
B
7
Posts: 25
Reputation: 965

Post » Sat Mar 31, 2012 11:26 pm

@openfocus can you reproduce that in a new .capx with no third party plugins?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Sat Mar 31, 2012 11:59 pm

nope, actually i could not; recreated the situation which particles were spawned in a new project without using any plugins and the "blinking particle" bug went away...

tried to clean away plugins from first project but that did not eliminate the bug

EDIT:

false alarm, bug is now back in clean project capxopenfocus2012-04-01 00:48:32
B
7
Posts: 25
Reputation: 965

Post » Thu Apr 12, 2012 5:23 pm

@openfocus, can you reproduce without any third party plugins or behaviors? You still used 'Cooldown'.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests