r83 update check message

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Mar 26, 2012 8:57 pm

Hi, hope you are all well =]

I'm not sure sure if this is a bug so forgive me if it isn't. I'm using release r83 which is a beta and have my updating preferences set to beta updates. When I opened C2 this evening it showed this message for the update check:



I think it's got the beta and stable release mixed up
B
16
S
3
G
4
Posts: 40
Reputation: 3,877

Post » Mon Mar 26, 2012 9:09 pm

If you have 83, it should tell you to update to r84 correct? Shouldn't the beta update option tell you about both stable and beta updates?
B
19
S
2
Posts: 37
Reputation: 1,464

Post » Mon Mar 26, 2012 9:44 pm

yes but r84 isn't a beta, it's a stable release but the message is saying that it is a beta. it's not really a big deal but I just thought Scirra would want to know anyway
B
16
S
3
G
4
Posts: 40
Reputation: 3,877

Post » Mon Mar 26, 2012 11:27 pm

I'm sure @Ashley will be interested indeed and fix things nicely.

Thanks for the notice/report.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,805


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests