[r89] Time's gone wonky ? (only on chrome)

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri May 11, 2012 10:13 am

Hi, there's a super weird bug on chrome.
Using the Every x seconds condition I get some pretty irregular results.
Also fps is way beyond 60 (shouldn't it be capped ?)

Anyway here's the buggy capx
snake_base.capx

That's the base of the snake game I put in the arcade showing how the movement works.

Maybe it's just me so here's my config:
Chrome: 18.0.1025.168 m
OS: Windows 2008 server r2
Graphic Card : Nvidia GeForce GTX 460 (the bug occurs with and without webGL though)
Last edited by Yann on Sun Sep 14, 2014 8:34 pm, edited 2 times in total.
B
60
S
22
G
14
Posts: 1,479
Reputation: 16,346

Post » Fri May 11, 2012 10:51 am

It happens on mine too, i believe it's a Chrome bug.

Ashley already mention about this on this thread:
http://www.scirra.com/forum/every-x-seconds-bug_topic49814.html

For workaround, just make a TEXT object outside of your layout,
and every tick set the text to tickcount
B
34
S
13
G
8
Posts: 134
Reputation: 8,118

Post » Fri May 11, 2012 11:13 am

It's a known bug in Chrome 18. It's fixed for Chrome 19 already, so you'll just have to wait a couple of weeks or use the workaround @Potato mentioned.

This is a relatively serious bug and I was a bit annoyed they managed to let this get in to the stable release of the browser, but they wouldn't update Chrome 18 after it had already been released.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Fri May 11, 2012 1:08 pm

Alright, should have searched the forum a bit (:
I noticed this text thingy though and it was so illogical in my user point of view that I felt the urge to report it :D
B
60
S
22
G
14
Posts: 1,479
Reputation: 16,346


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest