[r93]Loader Layout_Global array_Export

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Jun 09, 2012 9:00 pm

C2 r93 64bits; Intel Core i5-2500K @3.30 GHz (x4), 8 Go DDR3, NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (driver 301.42), Win 7 Pro SP1
Firefox 13.0; Chrome 19.0.1084.56 m

Consider this capx.

The idea here is to store values into a global array created on the loader layout (as it is the first layout executed).
Once the loading complete, we're taken to Layout 2 where clicking on the button allow us to cycle through the elements of the array and display them.
Hit preview on the capx, in FF and Chrome, it works as intended.

Now, export the project, try it in local or even hosted online, the global array seems to disappear and only 0's are returned.

Link to the exported project.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Sun Jun 10, 2012 11:56 am

yep - I've got the same issue. works fine on test runs but once exported the global arrays are not working.

B
12
G
1
Posts: 18
Reputation: 1,388

Post » Mon Jun 11, 2012 3:29 pm

Thanks, should be fixed in next build.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Wed Jun 13, 2012 12:46 am

Problem doesnt appear to be fixed with r94

array values are still returning 0 for values set in an array when export to HTML. Array values are returning the correct values when running from the application.

B
12
G
1
Posts: 18
Reputation: 1,388

Post » Wed Jun 13, 2012 1:02 am

I confirm Maximus' observation.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Wed Jun 13, 2012 3:02 pm

Oops, you're right. Sorry, should be fixed for real in the next build - I'll try get a stable update out soon.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Sun Jun 17, 2012 12:30 am

sorryto be a pain but again this doesnt appear to be fixed in r95.

array values appear to still be returning 0 when a project is exported to html.
B
12
G
1
Posts: 18
Reputation: 1,388

Post » Sun Jun 17, 2012 7:16 am

my apologies - its working fine with r95. thanks for your effort in fixing.much appreciated.
B
12
G
1
Posts: 18
Reputation: 1,388


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests