random bugs and suggestions

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Mon Jul 18, 2011 8:07 pm

[QUOTE=Tom] Zenox, do you have Javascript enabled? If you hover your mouse over your comment it should come up with some icons, one should let you edit your post. Note they do lock in after a little while though.[/QUOTE]

I allow everything for this site.

Hovering over my post just brings me options to Report or Quote the post - the same options that are also available to posts NOT posted by me.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,844
Reputation: 48,289

Post » Mon Jul 18, 2011 9:24 pm

Zenox, the time limit was 3 minutes to lock in your comment from edits, I've update it to 10 minutes now, let me know if you have more problems with it.

I'm fairly against having it much longer because if people are editing their comments it can break the flow of the comments easily, puts others out of context, it's a lot less formal than other parts of the site so I wouldn't worry too much about errors.
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Mon Jul 18, 2011 9:27 pm

Fair enough.

Thanks
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,844
Reputation: 48,289

Post » Mon Jul 18, 2011 10:21 pm

@Tom

I'm sure you're aware but I just got the message below trying to access this site. All ok 5 mins later.

zen

** EDIT **
Just read what you've done re: signatures, which probably explains the below.


***

Server Error in Forum Application
An error has occurred while connecting to the database.
Please contact the Forum Administrator.

Support Error Code:- err_SQLServer_db_connection
File Name:- database_connection.asp
Forum Version:- 10.01

Error details:-
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server
Cannot open database "Scirra" requested by the login. The login failed.

***zenox982011-07-18 22:25:20
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,844
Reputation: 48,289

Post » Mon Jul 18, 2011 10:24 pm

Hi Zenox,

Thanks for reporting appreciate it! It was just offline for a few minutes as I updated the website. I'm going to work on getting it to show a friendlier message at some point though.

If it happens again it's 99% likely because I'm uploading new files, wait a few minutes and try again.

Tom
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Tue Jul 19, 2011 4:22 am

Ok, found the issue, it's not that I'm not allowed in some sections, it's that when I try to post a message for the first time i get this :

Error
Only members with sufficient permission can access this page.

A security error has occurred with authentication.

Please ensure that all cookies are enabled on your web browser, you are not using a saved or cached copy of the page, and your Firewall/Proxy settings are not hiding or masking your IP address.

But if I get stubborn, go back to the previous page and try again, it works!
...but this is mostly psychological. Check my devlog
B
15
S
4
G
3
Posts: 258
Reputation: 2,850

Post » Sat Jul 23, 2011 10:16 am

Are there still issues with the new server setup?

On the previous forum/server, I never had any issue connecting, but I now regularly get the 'can't establish a connection to the server at www.scirra.com' message.

If it's Tom just tweaking, can I suggest using Twitter to inform people of the site status. Just a thought.

zenzenox982011-07-23 10:17:27
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,844
Reputation: 48,289

Post » Sat Jul 23, 2011 3:45 pm

I have to keep logging in again each time i return to the site.

I have cookies and what not enabled and i'm checking the "keep me logged in" check box.
B
37
S
19
G
18
Posts: 613
Reputation: 10,231

Post » Mon Jul 25, 2011 6:06 am

If only I could have my beloved preview...
Image
B
23
S
8
G
10
Posts: 1,820
Reputation: 8,242

Post » Mon Jul 25, 2011 8:40 am

Report post doesn't work. Some twat called myworkkj posting madness, but get error when trying to report it.

Error is:

Error Error
The email failed to send. Please contact the Forum Administrator with the error message below.

Server Error Message:-
The server rejected one or more recipient addresses. The server response was: 550 No such user here
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,844
Reputation: 48,289

PreviousNext

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: agittm and 0 guests