random bugs and suggestions

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Mon Jul 25, 2011 9:09 am

Sorry! Will fix this asap.
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Mon Jul 25, 2011 9:16 am

I've deleted all his posts they were only up for 40 mins.
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Mon Jul 25, 2011 2:32 pm

It could help if there was a mandatory tag which everyone had to choose while posting a tutorial - "Construct Classic","Construct 2" and "Other". What do you think?
ImageImage
B
25
S
6
G
8
Posts: 773
Reputation: 6,643

Post » Mon Jul 25, 2011 2:34 pm

Yes I agree, but some tutorials might no be about either is the problem. Most incorrectly tagged tutorials will be correctly tagged by us though.
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Mon Jul 25, 2011 2:43 pm

[QUOTE=Tom] Most incorrectly tagged tutorials will be correctly tagged by us though.[/QUOTE]

That's good.
ImageImage
B
25
S
6
G
8
Posts: 773
Reputation: 6,643

Post » Thu Jul 28, 2011 2:54 am

Currently trying to work on my tutorial. Sadly all over the website (at least in the chat and in the tutorial submitter) the multiply sign * is interpeted as a control code and omitted in the text. I think it is as soon as there are two or more multiply signs in one line (which happens quite often if you present a formula). Also, if trying to use the code icon of the tutorial submitter, the text is still converted, and instead of the multiply signs you see the control code, e.g. '<em>', '</em>', etc.
Image
B
23
S
8
G
10
Posts: 1,820
Reputation: 8,242

Post » Fri Jul 29, 2011 11:03 am

Suggestion: Make the "You have X PMs" message a little more visible.

I think it is in a zone of the screen (the logout) which users tend to forget about. And as the display of the message is pretty much the same as the logout link, we don't tend to notice it very much.

Maybe add a little candy like shadow css, or some background filling to catch the eye.

I've sent a PM to Zack0Wack0 two days ago, he's been twice on the forum since (checking the last activity) but the PM I sent him hasn't been read yet.
This leads me to believe he hasn't noticed the "You got mail" link yet. (I haven't had noticed it right away either the first time I received a PM)
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Fri Jul 29, 2011 12:22 pm

I don't see any "You have X PMs"? Does it appear only when I receive one?

edit>
I just noticed this little crop.
Noga2011-07-29 12:31:30
ImageImage
B
25
S
6
G
8
Posts: 773
Reputation: 6,643

Post » Fri Jul 29, 2011 12:28 pm

[QUOTE=Noga] I don't see any "You have X PMs"? Does it appear only when I receive one?[/QUOTE]

Yes.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Fri Jul 29, 2011 5:55 pm

Perhaps a pop-up window or an email if you have a new message? I liked that about the old forum (though I definitely did not like how the indicator on a page that you had a pm would disappear if you didn't notice it the first time it was displayed).
Moderator
B
88
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,432

PreviousNext

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest