Random Maps Again

Get help using Construct 2

Post » Mon Nov 28, 2011 9:59 pm

Is there a way to do this in C2

http://www.scirra.com/forum/random-terrain-via-midpoint-displacement_topic43062.html

I know this way by Kyatric

http://www.scirra.com/forum/randomly-generated-world_topic44521_post278825.html#278825

But it's more of a FULL tiled map,

I messed around with it abit, and can get it to generate below Y200, but not do the same as on C1
B
40
S
14
G
11
Posts: 243
Reputation: 9,427

Post » Tue Nov 29, 2011 5:45 pm



Yep, it's possible. It's a bit interesting without being able
to call functions and loops, but entirely doable. I'll post the file
when it's done.
B
12
S
2
G
4
Posts: 44
Reputation: 2,389

Post » Wed Nov 30, 2011 12:06 am

That would be great, i'm having a go at converting it myself, but a couple of things are not in C2 yet, Like on loop, and the Add Parameter is different, but i'm sure there's a way.
B
40
S
14
G
11
Posts: 243
Reputation: 9,427

Post » Wed Nov 30, 2011 12:26 am

Intrepid posted a full example here.
This has been added to the how do I FAQ.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Wed Nov 30, 2011 12:53 am

Thanks, lol i edited the function plugins aswell, used Zack0Wack0 fuction add parameter and put it in rex's function plugin.
B
40
S
14
G
11
Posts: 243
Reputation: 9,427


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Draconinho, luisgmolina, Magistross, nedzad, nimos100, R0J0hound, Rezzon71 and 32 guests