Really weird spawn issue

For questions about using Classic.

Post » Sat Jan 31, 2009 7:55 am

Whenever I shoot a box in this game, it shoots out as many boxes as the level that I am currently on. Jumping directly to a level with the debugger doesn't have this happen so it feels like it's something between layouts. Here's the cap:

http://dl.getdropbox.com/u/525494/Experiment.cap

I just can't figure out what the hell is going on.
B
2
S
2
G
4
Posts: 110
Reputation: 1,670

Post » Sat Jan 31, 2009 10:40 am

That's... really weird. It definitely looks like a bug, you should report it.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Sat Jan 31, 2009 1:33 pm

It's a bummer, though. I was all ready to start making levels when a game-ruining bug shows up :(
B
2
S
2
G
4
Posts: 110
Reputation: 1,670

Post » Sat Jan 31, 2009 3:19 pm

me and davio found your bug
Its because you have two mouse and keyboards, one on the second layout, and one thats on the first which is a global one.

its always using the one on the first even if you delete the one on the second, but if your on the second level it will register 2 clicks because there are 2 mouseand keyboards being used, delete the mouse and keyboard in your second level and things should work fine, or remove global from the first.

its not a bug.
B
52
S
7
G
6
Posts: 1,945
Reputation: 7,610

Post » Sat Jan 31, 2009 3:23 pm

Wow, I would have never thought to look for that.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Sat Jan 31, 2009 4:08 pm

Ooooh. Of course. Thank you so much!
B
2
S
2
G
4
Posts: 110
Reputation: 1,670


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests