Recount Rep makes it go... down?

Chat about anything not covered in these forums, but keep it civil!

Post » Tue Jul 26, 2011 2:17 pm

I was just experimenting to see what that button did. And I lost 36 rep or something along those lines...

Still trying to get used to the Rep thing, but I see that you need 350 or more for a sig. Just wondering why it went down.
B
8
S
2
G
2
Posts: 144
Reputation: 1,588

Post » Tue Jul 26, 2011 2:27 pm

I will take a look soon and make sure it's not missing anything, but you should basically trust the recount over the 'live count'. It's a difficult thing to write as I only need to forget one case of rep manipulation then it goes out of sync.
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Tue Jul 26, 2011 2:27 pm

Also remember rep is a sort of beta feature, it's going to chop and change a lot so please remember nothing is fixed!
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Wed Jul 27, 2011 10:40 am

That's alright, I understand. I do like the new site design by the way.
B
8
S
2
G
2
Posts: 144
Reputation: 1,588

Post » Thu Aug 18, 2011 7:32 pm

Just to confirm that it can go up then down again without pressing recount. Possibly a logic bug with the subscriptions.
B
6
S
1
G
2
Posts: 32
Reputation: 1,347


Return to Open Topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests