refresh the browser

Get help using Construct 2

Post » Thu Feb 14, 2013 12:38 pm

hello is there a system command i can add to a button that will tell the browser to refresh the page... so it does the same as pressing F5

E.g. on mouse press of 'button image 1' refresh browser page
B
25
S
7
G
5
Posts: 185
Reputation: 5,056

Post » Thu Feb 14, 2013 12:52 pm

Add the browser object. It has an action that will let you refresh/reload the page called "reload"
B
26
S
8
G
3
Posts: 210
Reputation: 5,973

Post » Thu Feb 14, 2013 6:09 pm

thanks
B
25
S
7
G
5
Posts: 185
Reputation: 5,056


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Skebab, Yahoo [Bot] and 14 guests