Replay button help

Get help using Construct 2

Post » Sun Feb 28, 2016 12:43 am

Message: 6ft can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Hi I'm making a replay button. I want it to look like this: http://www.flaticon.com/free-icon/replay-symbol_14996. But how can I make the entire thing clickable? Inserting a button gives me a grey box.

Thanks!
B
6
Posts: 17
Reputation: 286

Post » Sun Feb 28, 2016 1:20 am

1. Import it as a sprite.
2. Add a mouse or touch object to your project.
3. Make the event: "On object clicked" -- should be available after you added the mouse object.

4. Read a manual
5. Read a beginners tutorial
B
6
S
2
Posts: 24
Reputation: 531

Post » Sun Feb 28, 2016 1:33 am

I think he has a different problem that starts way before the code in C2 (but I am only guessing).

If you want to use this Icon you need to send it trough a picture editor like Photoshop or Gimp to make the white color transparent. But you also could create this Icon from scratch with a program like Illustrator or Inkscape.
Then save it as .png (32) so you can use it in C2.

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: R0J0hound, RobertMKD and 5 guests