Request crop all.

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Nov 20, 2014 1:01 am

Hello all
I think adding crop all frames to the image editor will help saving much time, instead of going frame by frame.

Thank's for reading :)
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,175

Post » Thu Nov 20, 2014 1:15 am

Shift + Crop ;)
Image
B
255
S
32
G
13
Posts: 1,799
Reputation: 19,303

Post » Thu Nov 20, 2014 9:11 am

If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
147
S
34
G
89
Posts: 5,993
Reputation: 62,851

Post » Fri Nov 21, 2014 8:42 am

:shock:
Ok, now i need glasses.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,175

Post » Sun Dec 21, 2014 8:09 pm

This doesn't seem to be working for me. When I press "shift + crop" after making a selection only the current frame is cropped.
B
7
S
1
Posts: 11
Reputation: 532

Post » Sun Dec 21, 2014 9:02 pm

@Eraserhead
I've tested it now and works fine in r 192.
Try it again : Hold shift then click crop.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,175

Post » Mon Dec 22, 2014 5:30 am

He's right, shift+crop only works for default edges crop, it doesn't work for selection crop.
Image
B
87
S
32
G
12
Posts: 525
Reputation: 13,109


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: chadorireborn, COGames and 2 guests