Res issue

Get help using Construct 2

Post » Thu Jul 18, 2013 8:25 am

I'm trying to add a construct game to my website, but for some reason it breaks the bounds I set in my HTML code.



I haven't uploaded it yet, so could this just be an issue with offline?
B
1
Posts: 2
Reputation: 154

Post » Thu Jul 18, 2013 1:24 pm

What have you set the window size to in your construct 2 project properties?
B
20
S
6
G
4
Posts: 347
Reputation: 4,451

Post » Thu Jul 18, 2013 1:59 pm

I think 1250 by 1050. This is my first time using the engine so i''m not sure what post editing you can actually do to it. Will I have to go into the project and resize it?

Also will resizing the project make the layout size any smaller?KarneeKarnay2013-07-18 13:59:45
B
1
Posts: 2
Reputation: 154

Post » Tue Jul 23, 2013 11:37 pm

I am not totally sure but as far as i know the answer to your 2 questions would be yes and yes.

Try it out. it takes 5 seconds :-)cvp2013-07-23 23:37:52
B
20
S
6
G
4
Posts: 347
Reputation: 4,451


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: celstrider, cgsammu, jobel, LukeW, omnipaws, Yahoo [Bot] and 10 guests