Rescale game for Scirra Arcade

Get help using Construct 2

Post » Thu Apr 12, 2012 10:36 pm

Hi, i'm rescaling my game (960/640)to upload to Scirra Arcade in 800/533 resolution.Im doing this:
-in start of layout: scale layout 0.84
-then in the index file i change the canvas size to 800/533 and it works well, but to upload to Scirra Arcade, construct export a zip file, how can i do the same thing?
If i change the window size before i export, the canvas doesnt fit the window.Tks
B
34
S
11
G
9
Posts: 386
Reputation: 10,196

Post » Fri Apr 13, 2012 9:33 am

You don't need to change the exported HTML at all, you just need to change the window size in Project Properties and export again. In fact, there is no HTML generated when exporting to the arcade.
Scirra Founder
B
363
S
216
G
75
Posts: 23,122
Reputation: 180,543

Post » Fri Apr 13, 2012 9:57 am

[QUOTE=Ashley] You don't need to change the exported HTML at all, you just need to change the window size in Project Properties and export again. In fact, there is no HTML generated when exporting to the arcade.[/QUOTE]

@Ashley ,yes i know but if i change the window size in Project Properties the the game layout doesn't fit in the center of the window.cesisco2012-04-13 09:57:51
B
34
S
11
G
9
Posts: 386
Reputation: 10,196

Post » Fri Apr 13, 2012 10:08 am

I'm not sure that understand what is a problem, but try to set scale to 0.83 (0.8333..-800/960)podpathos2012-04-13 10:09:45
B
12
S
2
G
2
Posts: 96
Reputation: 1,583

Post » Fri Apr 13, 2012 10:52 am

Thanks, but now its solved, i forgot to put this event.Scroll to (scrollx, scrolly)
B
34
S
11
G
9
Posts: 386
Reputation: 10,196


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: AnD4D and 13 guests