Reset Global variables to default values.

New releases and general discussions.

Post » Thu Apr 30, 2009 7:56 pm

Eh, you're probably right. Okay, then... if it can't be done for PV's I still think it would be a good feature to have for globals.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Thu Apr 30, 2009 8:09 pm

although i must say i would rather have the devs focus their efforts on other stuff tbh :P But if this would be really easy to implement then maybe..
B
2
S
2
G
5
Posts: 448
Reputation: 2,546

Post » Thu Apr 30, 2009 10:17 pm

no use to do it for PVs, when you want to reset a game you reset all the GVs, because they will always keep their value, PVs wont.
B
52
S
7
G
6
Posts: 1,945
Reputation: 7,610

Post » Fri May 01, 2009 8:08 am

Load the default values from hashtable, ini or other data object into global variable. Sorted.
B
62
S
21
G
12
Posts: 1,910
Reputation: 13,155

Post » Fri May 01, 2009 10:55 am

It's addable, but it'd be best for us to focus on other things, as this can be manually done.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Fri May 01, 2009 2:04 pm

[quote="Mipey":1wmrxstl]Load the default values from hashtable, ini or other data object into global variable. Sorted.[/quote:1wmrxstl]

Im not looking for a way to do this If I needed help doing it I would have posted it in the Help section. I just thought it would be easier to have something like this thats all.
B
5
S
2
G
4
Posts: 632
Reputation: 2,829

Post » Fri May 01, 2009 5:10 pm

I guess... I just thought that reinventing the wheel wasn't really necessary, that is all. Don't fix what ain't broken, as they say.
B
62
S
21
G
12
Posts: 1,910
Reputation: 13,155

Previous

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests