Reset global variables

New releases and general discussions.

Post » Thu Aug 27, 2009 3:10 am

Is it possible to get an action that can reset all global variables to their intial value? this would be amazing, especially for games where you have so many values.
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Sat Aug 29, 2009 5:53 pm

Yes, I second this! Would really come in handy.
B
8
S
3
G
7
Posts: 835
Reputation: 5,313

Post » Sat Aug 29, 2009 8:16 pm

Could save it at the start of layout, then set to that saved value when needed. It is called outsourcing, I guess :P
B
62
S
21
G
12
Posts: 1,910
Reputation: 13,155

Post » Sun Aug 30, 2009 6:51 pm

@Mipey lol... Yes, it isn't that hard for each of us to reset them, by heh if the developers want to do it then it wouldn't bother me. ;-)
B
8
S
3
G
7
Posts: 835
Reputation: 5,313

Post » Wed Sep 02, 2009 5:25 am

Thirded this, if that's a word. Would be super helpful.
B
6
S
2
G
3
Posts: 520
Reputation: 2,690


Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests