Resizing bug

For questions about using Classic.

Post » Thu Mar 05, 2009 12:28 pm

I have to post about this again:
https://sourceforge.net/tracker2/?func= ... id=1003219

I posted that and Rich closed it saying to resize with the image manipulator, that will not do since that does nothing to the canvas, i am trying to resize the canvas object, the resizing option only stretches the canvas it doesn't resize it.

Is there no actual way to resize the canvas?

Ps. Rich i say it again, stop closing bug comments right away :P
B
3
S
2
G
5
Posts: 301
Reputation: 2,302

Post » Thu Mar 05, 2009 12:36 pm

I've said this before.. it autocloses comments if I close a bug; in any case this is the same one as you mentioned last time, not a new one.

There's no current way to do it. A resize canvas option would have to be added.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Thu Mar 05, 2009 12:41 pm

Sorry didin't see you say that before? Yes as i said it is the same one hence linking to the bug report :P

Well is it too much to ask to add it in for .99? It is only a small feature but it is highly needed and to be honest i would have thought it to be a feature that it should of had originally anyway? If it is not possible to resize it then my project will have to be stopped :(
B
3
S
2
G
5
Posts: 301
Reputation: 2,302


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests