Resolution: What does it do?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Nov 09, 2013 1:54 pm

@EddyDingDongs - you can already do that using 'Request fullscreen' in the Browser object with the node-webkit export.
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,428
Reputation: 194,625

Post » Tue Nov 12, 2013 7:43 am

Thank you both so much! I am very happy I bought my Construct 2 license the other day! After using the Free version for roughly 2-months I was thinking to myself - "hey these guys have put in alot of work into this program and they deserve my support too"

B
34
S
5
G
1
Posts: 78
Reputation: 3,397

Post » Sun Nov 17, 2013 4:57 pm

Is it possible to have screens changing the resolution to adopt the game's resolution? For example if I would want game to run at 720 due to performance, if I go full screen on 1080 screen the game will run at 1080 and not 720, which might result in bad performance on slower machines.
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
89
S
30
G
22
Posts: 1,985
Reputation: 20,099

Post » Mon Nov 18, 2013 2:56 am

@megatronx - I don't think construct changes the "resoultion" per se. It changes the window size, instead. So if you have a 1920x1080 image, regardless of the window size, it's still loading the full sized 1920x1080 image and just shrinking it.
B
40
S
12
G
1
Posts: 533
Reputation: 4,149

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests