[Resolved] Layout View Not Working!?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Nov 12, 2016 9:00 pm

Recently, whenever I attempt to open the layout view in my project, it hasn't been working. I've been working on this project for about 8 months now and this problem didn't arise until recently, possibly due to the new layouts and event sheets I recently added. When I try to open the layout view, the screen either continues to show the last event sheet I was editing, or just goes black. I can actually still edit the layout, but I can't see the changes I'm making until I run the layout. I figured it was probably due to the program not having access to enough memory to properly render the layout edit so I switched to my desktop and the problem persisted, it was actually worse. I was hoping someone in the forums might be able to help me out? Thanks in advance! :) I've attached an image of the problem, hopefully that will help...Image
Last edited by MZoph on Mon Nov 14, 2016 5:37 pm, edited 1 time in total.
B
4
Posts: 2
Reputation: 204

Post » Sun Nov 13, 2016 9:17 pm

What's your video card? Are you using the latest drivers for it? Have you tried changing your theme? Or making a clean install (aka uninstalling C2 completely and installing it again)?
B
125
S
43
G
41
Posts: 849
Reputation: 28,260

Post » Mon Nov 14, 2016 5:36 pm

I found the solution to my problem. I tried everything you said, andreyin. Unfortunetly nothing worked. Although Construct 2 does seem to be running at bit better. So thank you for that. I had every layout and event sheet open and the program couldn't handle that. By closing most of the tabs within the program I've managed to avoid the problem completely. Thanks for the help! :)
B
4
Posts: 2
Reputation: 204


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests