[RESOLVED] Unlock corresponding level & menu

Get help using Construct 2

Post » Thu Feb 28, 2013 12:33 pm

So I prefer to create a new post, because here nobody answers, nobody comes and nobody helps.
B
11
S
4
G
1
Posts: 410
Reputation: 2,752

Post » Thu Feb 28, 2013 1:06 pm

o.o @cesarzevil , i saw your capx and nathing wrong with it ?? it saves the game and everything looks fine ... where is the problem ??
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Thu Feb 28, 2013 1:15 pm

@zsangerous
because I'm using a tutorial that keeps stars .. This only goes from level to level without more ...

I have the entire game using your unlock level and your variables... WebStorage not know how to use your own tutorial?cesarzevil2013-02-28 13:16:23
B
11
S
4
G
1
Posts: 410
Reputation: 2,752

Post » Thu Feb 28, 2013 1:48 pm

@cesarzevil , sorry dude i couldn't understand you maybe because mine and your english are really weak XD but follow these steps to fix all your problems !!!!
1- open your game and change the array name to levels
2- put the plugin webstorage in your game .
3- download this :
https://dl.dropbox.com/u/8367729/construct/example/levelSelect6.capx
4- open the file in "step 3" and copy the event number 3 in event sheet name " World events " and paste it in your game eventsheet that has levels and the condition is : system : on start of layout
5-on the same file copy the event number 5 in event sheet name " levels events " and paste it in your game on the winning condition like if you hit the gate it will win this put it in that event...

i hope you understood this ^^ and ill put this post link in the tutorial if you understood just give me a replay ^^
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Thu Feb 28, 2013 3:24 pm

@zsangerous
I work, but when I give reload the web, save for example the first two levels, but the next was locked and I can not continue

Here I can spend my private capx to look for my fault :(

thanks for help, was desperate :D while still giving error cesarzevil2013-02-28 15:26:27
B
11
S
4
G
1
Posts: 410
Reputation: 2,752

Post » Fri Mar 01, 2013 11:04 am

@zsangerous
send you a private if you can help me cesarzevil2013-03-01 11:08:49
B
11
S
4
G
1
Posts: 410
Reputation: 2,752

Post » Fri Mar 01, 2013 3:52 pm

ok just to let others knew your problem isn't what you has been talking about , its a whole another problem and the problem is in misunderstand of the tutorial .
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Fri Mar 01, 2013 4:09 pm

ok just to let everyone know also , your capx was a really messy which no one maybe can fix it except if he re-build it from zero ... so i have re-made the level select with fully working with webstorage and just one world and designed as you made so you try editing my capx and doing your game on it ... also try to create organized game so anyone can help you in the future without any problem . i hope to re-read my tutorial and see constructdude video and understanding where this events goes and re-build your game ^^

by the way your game is good and smooth and can be build in about 3 hours , so its not that hard to re-build it ^^

https://dl.dropbox.com/u/90034817/scirra/levelSelect%20with%20webstorage%20arrayX.capx
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Fri Mar 01, 2013 4:44 pm

I'm so desperate, did not help me :( lost time creating the game now I have to throw
B
11
S
4
G
1
Posts: 410
Reputation: 2,752

Post » Sat Mar 02, 2013 10:59 am

@zsangerous

When I turn to level 2 there is a small delay, since it apparently goes to level 1 by 0.4 seconds and then level 2... you say just note, but when you have a loaded object level as the mine, takes over 1 second after pressing the levelbutton. Pongo currentlevel = 1 go to level2

Please fix your tutorial

https://www.dropbox.com/s/853zhtaw8i02aol/fail.capx

attempt to move from level 1 to 2 several times, you will see the image delay
B
11
S
4
G
1
Posts: 410
Reputation: 2,752

PreviousNext

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Nifl and 29 guests