Rotating Layers

For questions about using Classic.

Post » Thu Jul 30, 2009 2:09 pm

[quote="Doppel":2ywe3ybn][quote="Minor":2ywe3ybn]Signed up. Thanks.[/quote:2ywe3ybn]
As for a workaround just dont use Box object if you gonna rotate something, just use one Sprite that you can resize freely (you can resize multiple copies of one sprite and they wont interfiere with other copies).[/quote:2ywe3ybn]

No still the same thing unfortunatley. Sprite rotates fine but doesn't change it's collision/bounding box, the platform guy still stands on the platform that should have rotated.
B
46
S
23
G
7
Posts: 459
Reputation: 6,763

Post » Thu Jul 30, 2009 2:34 pm

Box object is not the most suitable for such situations, I believe Deadeye handled the rotation and stuff in his Vert project. He was stuck for a while due to rotating platform stuff or something, I don't know if he resumed his work now.

If anyone knows anything about rotating in a platformer, that'll be him.

Also, davioware: if that is your referral, watch out for SoldMafiaBoy ;)
B
62
S
21
G
12
Posts: 1,910
Reputation: 13,155

Post » Thu Jul 30, 2009 4:47 pm

Oh yeah i just figured out, Deadeye was not rotating layouts but rotating view and changing gravity. Still for a layout rotating its a bug.
B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Previous

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest