RT

Get help using Construct 2

Post » Fri Jul 05, 2013 5:58 am

RT
Last edited by CarHazy on Sun Jun 14, 2015 3:08 am, edited 1 time in total.
B
20
S
7
G
5
Posts: 24
Reputation: 4,495

Post » Fri Jul 05, 2013 7:16 am

Not sure on the introduction screen, it might take a moment to load.

Not sure what the problem is. I tried it on my nexus 4 and got to like 35% and then something happens and just gray like you said. Maybe I didn't wake long enough though.
B
20
S
3
G
4
Posts: 23
Reputation: 3,354

Post » Fri Jul 05, 2013 7:55 am

Endless loop perhaps? You have a while condition that never completes or something along those lines?
B
24
S
9
G
7
Posts: 756
Reputation: 7,292

Post » Fri Jul 05, 2013 8:31 am

@Tom, @Ashley sounds like it might be an issue with the highscores of the arcade, any thoughts ?

@zlesavich, @orangemicro, @vee41: Checking for errors in browser
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
276
S
103
G
84
Posts: 7,289
Reputation: 83,098


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Darknessed, Yahoo [Bot] and 9 guests