running game on internet explorer

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Mar 25, 2015 2:48 pm

Message: Hardyanto is not yet permitted to post plain text URLS (300 rep required). 1 URLS removed. Why?
hi guys. Sorry to ask this question. When I run my game on Internet explorer, why the screen size is so big till I can't see my game? I followed step by step "platform game tutorial" for the layout size. Can anyone please help me? here is my project. try to run and see it.
B
6
Posts: 49
Reputation: 354

Post » Wed Mar 25, 2015 2:50 pm

sorry I can't post plain text url as my rep is below 300
B
6
Posts: 49
Reputation: 354

Post » Wed Mar 25, 2015 2:54 pm

my layout size is 4000,2048
B
6
Posts: 49
Reputation: 354

Post » Wed Mar 25, 2015 4:52 pm

Layout size is irrelevant. A Layout could be 10000 by 10000 if you wanted.

What is important is the Project Windows size.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
75
Posts: 5,147
Reputation: 53,199

Post » Wed Mar 25, 2015 11:00 pm

make sure your zoom level is only 100%
B
42
S
17
G
2
Posts: 850
Reputation: 6,209

Post » Thu Mar 26, 2015 4:27 am

Thanks guys i will try one more time later. Btw why didnt you publish your game on app store?
B
6
Posts: 49
Reputation: 354

Post » Thu Mar 26, 2015 4:45 am

I am using iPhone:)
B
6
Posts: 49
Reputation: 354

Post » Thu Mar 26, 2015 4:47 am

Message: Hardyanto can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
here is my project. https://www.dropbox.com/s/7at93huyucthy ... e.zip?dl=0 Can anyone please help me? when I run the game on Internet explorer, the screen size is too big.
B
6
Posts: 49
Reputation: 354

Post » Thu Mar 26, 2015 5:56 am

HEy i tried entering your link and no matter how i put it in i couldn't get it to work.


now about what you posted above asking why they didn't post their app on the app store you were not clear on who you were talking to. If you were talking to me 2 of the apps in my siq are on there if you search i just haven't updated my siq
B
42
S
17
G
2
Posts: 850
Reputation: 6,209

Post » Thu Mar 26, 2015 5:59 am

Message: Hardyanto can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
try this link
https://www.dropbox.com/s/7at93huyucthy ... e.zip?dl=0
B
6
Posts: 49
Reputation: 354

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 7 guests