Saving Data

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Mar 11, 2014 1:57 am

I am sorry but I don't get it.

On Start Layout I am Setting my global variable number to WebStorage.LocalValue("number")

Also I am setting my textbox.text to number

To Save I am setting my local key to number to number using the webstorage object.

When I run it's showing NAN. I can't figure out why yours works and mine doesn't though I belive I am doing the exact same thing.......frustrating
B
4
Posts: 16
Reputation: 232

Post » Tue Mar 11, 2014 10:07 pm

Any idea what would cause the NAN value ?
B
4
Posts: 16
Reputation: 232

Post » Wed Mar 12, 2014 1:26 am

snoopy123123 wrote:Any idea what would cause the NAN value ?


NaN is when you try to load some variable (a number) and on variable isn't a number...

it's easy to fix it

post your capx for sure
B
21
S
9
Posts: 298
Reputation: 2,967

Post » Wed Mar 12, 2014 2:45 am

Actually I got it working now. Not seeing anything I have done different though. Deleted everything and started over and it worked.

So am I understanding this right that when this is compiled with Cocoon this webstorage will be converted in some local ios storage ?
B
4
Posts: 16
Reputation: 232

Post » Wed Mar 12, 2014 6:09 pm

Do you have sounds working on your ios device as well. My sounds work on the PC browser. And for a minute it worked as well on my ios device but after deleting safaris cookies the sounds stopped working. Do you have an idea what would cause that ?

Thank you for all your help
B
4
Posts: 16
Reputation: 232

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Cliffu, Colludium and 2 guests