Saving Error

For questions about using Classic.

Post » Mon Oct 04, 2010 8:45 am



Hey chaps, I just this rather frightening issue occur.

I have managed to get around it by opening a new construct window, saving in that, and then returning to the one giving the error to save.

Just in case this happens to anyone else I thought I would mention how I got around it.
B
9
S
2
G
4
Posts: 346
Reputation: 2,726

Post » Mon Oct 04, 2010 1:59 pm

So you opened new construct, saved new app, then alt-tabbed to first construct and save is working? Cant understand, its my bad english. I have this error a couple of times.
B
19
S
6
G
4
Posts: 171
Reputation: 2,507

Post » Mon Oct 04, 2010 7:33 pm

That is exactly what I did to get it working NugMan, hope it helps.
B
9
S
2
G
4
Posts: 346
Reputation: 2,726


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests