Scirra Arcade Black Screen

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Feb 18, 2017 9:13 am

Problem Description
____ A concise description of your problem here ____
When I export a game to Scirra Arcade the game no running
Attach a Capx
____ Upload a Capx to this post ____

Description of Capx
____ Concise description of what this CapX does ____
When I export a game to Scirra Arcade the game no running and the game area remains black. HTML5 exports with no problem
Steps to Reproduce Bug

Observed Result
____ What happens? ____
The game not run
Expected Result
____ What do you expect to happen? ____
The game run in Arcade
Affected Browsers
  • Chrome: (YES)
  • FireFox: (YES)
  • Internet Explorer: (YES)

Operating System and Service Pack
____ Your operating system and service pack ____
Windows 7 Service Pack 1
Construct 2 Version ID
____ Exact version ID of Construct 2 you're using ____
239
"keep calm we have giant robots!"
B
37
S
8
G
6
Posts: 138
Reputation: 5,044

Post » Sat Feb 18, 2017 10:02 am

@amarcelo

Why have you re-posted this here after what I told you previously here ?: https://www.scirra.com/forum/scirra-arcade-black-screen_p1101473?#p1101473

The Arcade is a website issue and Tom is looking for urls and examples which break the Arcade. Posting in this section is pointless.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
131
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,630

Post » Sat Feb 18, 2017 10:35 am

I didn´t see this thing, my apologizes
"keep calm we have giant robots!"
B
37
S
8
G
6
Posts: 138
Reputation: 5,044

Post » Mon Feb 20, 2017 3:48 pm

Looks like the link is working, and Arcade issues should be reported to the website issues forum, so closing this report.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,248
Reputation: 192,228


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest