Screenshot Plugin: v0.2a Update

Post and try out addons that are currently in development.

Post » Tue Oct 25, 2011 6:27 pm

Would be incredibly handy if you could set the path to save from runtime. Don't understand why it would be too hard.
B
3
G
3
Posts: 83
Reputation: 1,041

Post » Thu Oct 27, 2011 4:41 am

It isn't hard at all..just been super busy and haven't been doing plugin dev for a little while. Actually trying to finish up a game for the space compo right now. :-)scidave2011-10-27 04:42:06
B
8
S
3
G
7
Posts: 835
Reputation: 5,313

Post » Mon Oct 31, 2011 4:06 pm

Is there any chance you will be able to spill the source code as I've managed to make quite a useful application with this , but people are asking if it can be made to support dual screens or different quality saves. I'm not really much of a coder but I'd love to see if I could have a dabble and see what I can do with what you already have.

I've also encountered some bugs , for example when the screenshots get to roughly about 50 , some start to become completely black.

EDIT

after more vigorous testing , it seems it starts to go black at exactly 42 frames. Might want to check some variables , as my timelapse program is completely useless if it dies after 42 screenshots.Instant2011-10-31 16:42:52
B
3
G
3
Posts: 83
Reputation: 1,041

Post » Mon Oct 31, 2011 9:59 pm

@Instant - I'll shoot you a PM tonight. It isn't too complex source so you may be able to add to it.

I might be able to make updates this weekend.scidave2011-10-31 22:00:42
B
8
S
3
G
7
Posts: 835
Reputation: 5,313

Post » Thu Nov 03, 2011 12:22 am

Folks... decided to just post source to screenshot plugin here as I don't think I'll have time to work on this for next few months. It is not polished for release so there is probably all sorts of nasty programming practices. If you do make any updates/fixes..please post updated plugin and sources!

http://www.box.net/shared/z7j9s3dcbf2rdz0imgu2
B
8
S
3
G
7
Posts: 835
Reputation: 5,313

Post » Mon Jul 23, 2012 6:43 pm

can you upload it in an other uploader?
B
14
S
4
G
2
Posts: 91
Reputation: 2,390

Post » Sat Oct 13, 2012 2:13 am

Nice plugin! Is this still being developed? If so, is there a way to change the output file name besides renaming it manually once it's in the folder?
B
12
S
4
G
3
Posts: 426
Reputation: 2,458

Post » Mon Oct 15, 2012 5:23 pm

Thanks MrMiller! No, I'm not actively developing it at the moment. It wouldn't be that hard of a change for somebody that knows C/C++. Probably 15-20 lines of code. I've posted the source code for anybody interested in continuing it.

Feel free to add any suggestions for updates though..and in the off chance I do decide to update the plugin I'll add those first.

B
8
S
3
G
7
Posts: 835
Reputation: 5,313

Post » Sun Jul 31, 2016 9:58 pm

I can't get the plugin to work and feel kinda stupid about it because I got other plugins to work, so perhaps I just have a brainfart...

I did as told, put the Screenshot.csx file into the plugins directory.

But I am not sure what to do with the other 'Screenshot.csx' from the Runtime folder. The readme says in the Scirra runtime directory but I don't find it at all. And I kind of really need this for my project, any help would be appreciated! :)
Creator of Space Marauder.
Star Wars, Stargate & Warhammer 40,000 fanatic.
B
14
S
6
G
1
Posts: 17
Reputation: 1,800

Post » Mon Aug 01, 2016 12:16 am

I would guess you are using a Construct Classic plug for Construct 2.
Image Image
B
161
S
48
G
90
Posts: 7,347
Reputation: 66,749

PreviousNext

Return to Work-in-progress addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests