Scripting in C2? ...

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon Mar 19, 2012 2:30 pm

@TheBen
Programming was not the main focus in Construct. If you want to get your hands dirty, there's a lot of tools that can get you that. Or you could just go the manly men route and get an IDE, like Programmers' Notepad or something and type away.

In Construct, you just have to make the concession of accepting that the code you create is not typed. Not severe, really. If you REALLY need to use code because something you want is not there, you can always suggest it's inclusion in future builds or get a plugin done.

If you want to clean up your project, just open c2runtime.js in your project folder and edit it afterwards.

I too asked that question, but C2 is great as it is, so I decided to accept it and I'm quite pleased with it.
B
25
S
8
G
7
Posts: 184
Reputation: 6,040

Post » Mon Mar 19, 2012 5:57 pm

You can actually type events using keyboard shortcuts. Press E for a new event, type letters in the name of the object, press enter, type letters in the condition, press enter, tab through the parameters, press enter.Arima2012-03-19 17:58:10
Moderator
B
87
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,397

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests