Set an exported Awesomeium .EXE Icon?

Get help using Construct 2

Post » Thu Sep 06, 2012 12:11 am

When you export an awesomeium.exe, can you change its icon? And if so, how would you do it?
B
29
S
7
G
3
Posts: 361
Reputation: 6,187

Post » Thu Sep 06, 2012 3:43 am

Resource Hacker aka. resHack
B
36
S
10
G
6
Posts: 948
Reputation: 11,101

Post » Thu Sep 06, 2012 12:47 pm

We will eventually add support for this, but it's missing for now, so you can use external tools like Resource Hacker.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Thu Sep 06, 2012 5:13 pm

Ah, it's good to know this will be added in future. It's pretty important for a Full Exe exporter experience.
B
36
S
10
G
6
Posts: 948
Reputation: 11,101


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: h1k3, Unconnected and 0 guests