Set an exported Awesomeium .EXE Icon?

Get help using Construct 2

Post » Thu Sep 06, 2012 12:11 am

When you export an awesomeium.exe, can you change its icon? And if so, how would you do it?
B
30
S
7
G
3
Posts: 366
Reputation: 6,242

Post » Thu Sep 06, 2012 3:43 am

Resource Hacker aka. resHack
B
36
S
10
G
6
Posts: 960
Reputation: 11,125

Post » Thu Sep 06, 2012 12:47 pm

We will eventually add support for this, but it's missing for now, so you can use external tools like Resource Hacker.
Scirra Founder
B
373
S
218
G
84
Posts: 23,444
Reputation: 186,078

Post » Thu Sep 06, 2012 5:13 pm

Ah, it's good to know this will be added in future. It's pretty important for a Full Exe exporter experience.
B
36
S
10
G
6
Posts: 960
Reputation: 11,125


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Kermad, Moot, oddreal, R0J0hound, Robinours17 and 7 guests