Set array sprite loop to start at location xy

Get help using Construct 2

Post » Sun Nov 02, 2014 4:00 pm

I created an array x10, y10.
I made it loop out a sprite in 10x10 tiled.
I have been going nuts trying to start the location of the x & y. Maybe Im just burned out today but I can not get it.

It starts the tiles outside the viewing area. I have sort of a ground level. I want the array to start to loop out the sprite's at X=0 and Y=200 so it will start drawing out the loop from a specific location. How do I do this pls?

I wish you could copy and past the Construct 2 event sheet!

/Thx.
B
9
S
1
Posts: 56
Reputation: 576

Post » Sun Nov 02, 2014 6:38 pm

Capx please...
Don't lose your work. Backup your game with Dropbox.
B
44
S
10
G
10
Posts: 1,106
Reputation: 9,187

Post » Sun Nov 02, 2014 7:53 pm

https://www.dropbox.com/s/41il5nvaje0gx ... .capx?dl=0

This .capx file will create an array 10 by 10 and loop it out to the layout. What I am trying to figure out, reading boards past 3 hours, is to draw the tiles starting at position for ex. X=0 and Y=200.
B
9
S
1
Posts: 56
Reputation: 576

Post » Sun Nov 02, 2014 8:06 pm

Here:

https://www.dropbox.com/s/uptf3hx9doj03 ... .capx?dl=0

Two approachs. One with instance vars for the array, one with globals.
Don't lose your work. Backup your game with Dropbox.
B
44
S
10
G
10
Posts: 1,106
Reputation: 9,187

Post » Sun Nov 02, 2014 8:44 pm

Hehe thx! I think sitting 6 hours here working on my project being a C++ coder I try to lean a bit to much on my C knowledge. Need to forget most of it when working in Construct 2.

Thx again!
B
9
S
1
Posts: 56
Reputation: 576


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: iceangel, jcstranger, SERG 04 and 2 guests