Set layer scale - Bug or not ?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon May 19, 2014 4:29 pm

Hi

When I use the action Set layer "NAME" scale to ( value < 1 )
the other Layer is affected by scale and the display are not right
with Fullscreen in browser mods scale & letterbox

How is it for you ?
Is it a bug or I don't understand the action "layer scale to" ?

bug_LayerScale.capx
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
19
S
4
Posts: 84
Reputation: 2,120

Post » Mon May 19, 2014 4:51 pm

Yeah it doesn't seem right.
B
55
S
29
G
19
Posts: 1,520
Reputation: 25,680

Post » Mon May 19, 2014 6:06 pm

It's not a bug. You need to set the layout's "unbounded scrolling" property to "yes".
B
57
S
15
G
11
Posts: 912
Reputation: 12,626

Post » Tue May 20, 2014 7:01 am

Ok, thanks @Geometrix
B
19
S
4
Posts: 84
Reputation: 2,120


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests