set opacity - NOT working [Solved]

Get help using Construct 2

Post » Sat Feb 16, 2013 10:25 pm

well the only events where that sprite is involved the one creating it and the "on created"...
Im gonna try post a picture of it
B
8
S
3
G
3
Posts: 39
Reputation: 2,560

Post » Sat Feb 16, 2013 10:30 pm

heres my current events
https://www.dropbox.com/s/xzqlmaofapjwwzh/events%20flame.jpg
B
8
S
3
G
3
Posts: 39
Reputation: 2,560

Post » Sat Feb 16, 2013 10:36 pm

YEY i fixed it.... LOL i was spawning too many at the same time making it 100 opacity no matter what.
Now i spawn only 1 every 0.3 sec and lowered its opacity to 50 and now it shows...

Silly me =)

Thx for everyone who helped.
B
8
S
3
G
3
Posts: 39
Reputation: 2,560

Post » Sat Feb 16, 2013 10:57 pm

ok then. Glad it's fixed now.
You could add [solved] to your post name so everyone could see that this been fixed.

Good luck with your project!
ImageImageImageImage
B
140
S
58
G
36
Posts: 2,547
Reputation: 31,170

Post » Sat Feb 16, 2013 11:10 pm

thx will do...
B
8
S
3
G
3
Posts: 39
Reputation: 2,560

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests