Set Text blend mode

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Apr 21, 2013 8:09 pm


It's not a bug but more like missing action in Text object "Set blend mode"

Construct 2 version:
    r126
ImageImageImageImage
B
140
S
58
G
36
Posts: 2,547
Reputation: 31,170

Post » Tue Apr 23, 2013 6:07 pm

I just checked, and the Text object actually ignores its blend mode setting completely. Oops! Do you really need this? Hiding the blend mode would be an easier solution.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,518

Post » Wed Apr 24, 2013 10:22 am

What do You mean by "ignores its blend mode setting completely" and "Hiding the blend mode would be an easier solution" ?


I have modified text object plugin, well copied all the blending mode stuff from Sprite Plugin and all working fine, on editor and on runtime.
ImageImageImageImage
B
140
S
58
G
36
Posts: 2,547
Reputation: 31,170

Post » Wed Apr 24, 2013 11:55 am

Oops, I forgot I moved the setting of blend modes in to the runtime and thought I forgot to implement it in text.

You're right (:P), added it for the next build.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,518


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest