Setting parameters template for Touch.XAt / YAt

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Jan 02, 2015 5:26 am

XAt problem.png
Problem Description
This is a UI issue. The "template" offered by C2 when filling in a value with the Touch.XAt or YAt function does not indicate that a layer parameter may be specified in addition to a touch index parameter. See attached image.

Attach a Capx
.capx not applicable, as this is a UI bug. An image is offered instead.

Description of Capx
Not applicable.

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1 Fill in any value field by double clicking the "XAt" expression under the touch category.
  • Step 2 Observe that the offered template shows "Touch.XAt(Index)" instead of "Touch.XAt(Index,"layer")"

Observed Result
Confusion.

Expected Result
Correct template to display.

Affected Browsers
  • NA

Operating System and Service Pack
Windows Home Premium 64bit, SP1

Construct 2 Version ID
192 64bit steam
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
11
S
4
G
1
Posts: 159
Reputation: 1,803

Post » Mon Jan 05, 2015 5:53 pm

Closing as by design: the parameter is optional and the expression can be used without it, so it doesn't suggest to use a layer parameter. It is however documented in the manual.
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,441
Reputation: 194,681

Post » Tue Jan 06, 2015 8:11 pm

@Ashley Looked at the manual again, saw that it is listed a second time below the version showing only index. Sorry, missed that somehow.
B
11
S
4
G
1
Posts: 159
Reputation: 1,803


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests