Severe Rendering Error

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Sep 12, 2014 11:15 am

Problem Description
wtf.png


Attach a Capx
wtf.capx


Description of Capx
Hopefully it shows the severe rendering error that I have been experiencing for the past year or more of releases from Construct 2. I only included this because you guys absolutely refuse to investigate issues if a related CAPX isn't included.

Steps to Reproduce Bug
  • Open the CAPX.
  • ???
  • Profit.

Observed Result
The stuff renders stupidly as if there's some webgl effect applied to its layer when there isn't. Scrolling the editor makes it bend and warp in different ways. Sometimes scrolling the editor with other layers visible fixes it. Sometimes it's just stuck like this forever.

Expected Result
I expect things to render correctly.

Affected Browsers
  • Chrome: N/A
  • FireFox: N/A
  • Internet Explorer: N/A

Operating System and Service Pack
Windows 7 Home Premium 64-bit, Service Pack 1

Construct 2 Version ID
r179, though this has been happening for a year or more of releases now and I finally got fed up with it. :cry:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
44
S
12
G
1
Posts: 231
Reputation: 3,875

Post » Fri Sep 12, 2014 11:41 am

Are you sure your GPU is not blacklisted in webgl? Seems to be the case though.
B
28
S
8
G
4
Posts: 553
Reputation: 4,914

Post » Fri Sep 12, 2014 11:58 am

Last time I took the webGL test in Chrome after I started using Construct 2 (which I forget the link to now) it said I passed everything so I don't think so. This also happened for my friend at the time who was co-programming the game with me and he had no webGL issues either.
B
44
S
12
G
1
Posts: 231
Reputation: 3,875

Post » Fri Sep 12, 2014 12:44 pm

Looks OK to me. No distortion shows.

Am I missing a step in order to reproduce?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
131
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,630

Post » Fri Sep 12, 2014 2:16 pm

Can't reproduce here, looks fine.

I think it's likely a graphics driver issue. Are you sure your driver is up to date?
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,249
Reputation: 192,240

Post » Fri Sep 12, 2014 4:19 pm

It sounds unlikely to me that the exact same rendering error would happen only in C2's editor due to driver errors, on two separate computers with wildly different hardware specs that both have drivers up to date. But what do I know, I don't engineer computer hardware...

I double checked the CAPX I uploaded and it only happens now in the original project this started happening in. The CAPX I stripped everything out of isn't reproducing the error for me either,

I guess since this has already been moved to closed bugs before I could give additional input and I'm fairly sure it's not my computer to blame because of the above, I guess I'll just have to deal with it and complain every time I open the project and can't get it to stop when half my tree tops are missing in other layouts because of this bug. Thanks for your time.
B
44
S
12
G
1
Posts: 231
Reputation: 3,875


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests