shaking character

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Jul 28, 2013 7:56 pm

Link to .capx file (required!):
http:// dont know what this is... dont think its needed in my case. not sure if a bug, or something i did wrong :)

Steps to reproduce:
1. all i did was set up the character.
2.
3.

Observed result:

shaking character, going into ground and air
Expected result:
nice, stable character that doesent have any problems walking around

Browsers affected:
Chrome: no for all
Firefox: yes/no
Internet Explorer: yes/no

Operating system & service pack:
windows 7
Construct 2 version:
    ?
B
2
Posts: 5
Reputation: 164

Post » Sun Jul 28, 2013 8:45 pm

You need to show us an example of the problem so that we can help you : )
B
10
S
3
Posts: 233
Reputation: 1,537

Post » Sun Jul 28, 2013 9:37 pm

Couple things, also correct me if i'm wrong on this...

1) There is a shake plugin behavior in the plugins section if you search for shake, might be a little easier than using scroll

2) Shake only works if your layout is bigger than the window. If your windows is 800x480 and your layout is 800x480, there is no room to shake. Your window has to be bigger than the layout to allow the shake if I recall.
B
31
S
10
G
7
Posts: 416
Reputation: 7,264

Post » Mon Jul 29, 2013 3:58 am

nonono, you dont understand. i DONT want the shake.
B
2
Posts: 5
Reputation: 164

Post » Mon Jul 29, 2013 4:16 am

http://www.youtube.com/watch?v=gLmLBtEJYxE
B
2
Posts: 5
Reputation: 164

Post » Mon Jul 29, 2013 4:56 am

That could be a couple things.
1) messed up boundaries on a sprite with physics.
2) not having the right boundaries on an animation.

Are you using ScrollTo or Shake?
B
31
S
10
G
7
Posts: 416
Reputation: 7,264

Post » Mon Jul 29, 2013 7:09 am

A capx is your project saved as a single file. (it's an option in the save dialog.) With the capx others can see if it happens the same on their machines, and looking at the code it is easier to see what might be happening.

Now if your game is big, it would be preferable for you to recreate the problem in a new capx. That way it's easier to see without all the extra bits, you don't have to share your whole game, and there is the off chance recreating the problem, will present you with the solution.
Paradox2013-07-29 07:11:32
B
239
S
62
G
33
Posts: 903
Reputation: 40,562

Post » Mon Aug 05, 2013 4:36 pm

Closing, please follow the bug report guidelines. There is nowhere near enough information for us to do anything about this report.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,519
Reputation: 195,361


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest