Show window size?

Get help using Construct 2

Post » Sat Jun 08, 2013 7:24 pm

I'm trying to position elements of my HUD, but I can't see where the window is in the layout.

As in, I know there's supposed to be a dotted line showing the edges of the window/viewport in the layout, but I just can't see one. Is there a way to make it a massive fricking red line or something? Or maybe it's because my background layer is black, and so is the dotted line, in which case is there a way to change the color of it?

Help is much appreciated!
B
5
Posts: 85
Reputation: 395

Post » Sat Jun 08, 2013 7:26 pm

When making the background transparent I can now see the dotted line, but it would still be useful if I can change the colour so that I can see it against the background normally.
B
5
Posts: 85
Reputation: 395

Post » Sat Jun 08, 2013 7:57 pm

I don't think there is much else you can do aside from un-checking the black layer in order to see the black outline. I don't think you can change the outline color itself. Sorry. :\
B
6
S
1
Posts: 62
Reputation: 532

Post » Sun Jun 09, 2013 12:20 pm

OK no problem, cheers.
B
5
Posts: 85
Reputation: 395


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: wertt22 and 12 guests