Simulate platform jump is broken.

Get help using Construct 2

Post » Fri Jul 29, 2016 6:59 pm

Simulate platform jump is broken. I have default controls set to No. Max Speed and acceleration set to 350, jump str 300 and jump sustain set to 10000. I have it so On Start of Layout simulate Jump but its not jumping? :(
B
20
S
7
G
3
Posts: 302
Reputation: 3,634

Post » Fri Jul 29, 2016 7:05 pm

I just want some sprites to jump and down. I tried the tutorial videos Instance Varibale thing and that didn't work. Why is Platform Simulation Jump not working?
B
20
S
7
G
3
Posts: 302
Reputation: 3,634

Post » Fri Jul 29, 2016 7:09 pm

Left and Right work just fine but jump doesnt?
B
20
S
7
G
3
Posts: 302
Reputation: 3,634

Post » Fri Jul 29, 2016 7:19 pm

Sprite Visible > Simulate Jump doesn't work

Sprite Instance Va r=1 > Sim jump doesnt work :(
B
20
S
7
G
3
Posts: 302
Reputation: 3,634

Post » Fri Jul 29, 2016 7:30 pm

SOLVED

Set Instance variable to X on sprite. IF Varable = x then simulate pressing up.

UP! :) it goes up. Setting a sprites instance variable to X and after that if Sprite variable = x then simulate up works.

Now to just get it to stop "pressing up" lol :)

Nope, now it's going off at an angle... same code but now it curves up at an angle.
Last edited by Phoenixbowman on Fri Jul 29, 2016 8:28 pm, edited 3 times in total.
B
20
S
7
G
3
Posts: 302
Reputation: 3,634

Post » Fri Jul 29, 2016 7:31 pm

Not to be rude but shouldn't you be using edit post instead of posting like this? XD You got 500 rep to, can u show us some pictures or maybe a capx? Or maybe try something like this: http://imgur.com/a/j0JVC
B
13
S
4
Posts: 29
Reputation: 933


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Anna Nehves Br, divsyntax, volumetv and 13 guests