Sine CPU usage 45%

Get help using Construct 2

Post » Thu May 09, 2013 3:56 pm

Can this be moved to bugs? Kyatric/Ashley/Tom

thx
B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

Post » Thu May 09, 2013 5:32 pm

@California, I believe this is not a bug on C2 itself, but on Safari, because if it's running well on Firefox, IE and Chrome, it's a Safari issue, so, if you think this is a bug, you should report it to the safari developers, and wait for an answer, because Scirra can't aid third party softwares.
Image
B
107
S
24
G
18
Posts: 1,363
Reputation: 22,774

Post » Fri May 10, 2013 1:16 am

@TELLES0808 I really believe Safari team don't give a "f###" about the bugs of Safari for Windows, Safari is well optimized for mac computers than windows.
B
98
S
35
G
29
Posts: 3,139
Reputation: 28,396

Post » Fri May 10, 2013 7:14 pm

[QUOTE=TELLES0808] @California, I believe this is not a bug on C2 itself, but on Safari, because if it's running well on Firefox, IE and Chrome, it's a Safari issue, so, if you think this is a bug, you should report it to the safari developers, and wait for an answer, because Scirra can't aid third party softwares.[/QUOTE] Also happens of Opera.

Can this be moved to bugs?
Thx
B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

Post » Fri May 10, 2013 7:41 pm

Sorry if I am confused but isn't the bug forum for C2 bugs whereas this appears to be a bug in the browser which the Scirra folks can't fix. Wouldn't that be like adding a bug here that IE doesn't support webGL? Sorry if I am misunderstanding the point of logging a bug with these guys as opposed to with the Browser developers.
B
49
S
12
G
10
Posts: 1,833
Reputation: 14,583

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: ChesVCF, LaDestitute, OBLIVION, Solomon and 24 guests