Snap to Grid issue

For questions about using Classic.

Post » Wed Apr 01, 2009 10:09 pm

I enabled Toggle grid in the Grid Settings i set it to 32x32 and finally i enable snap to moving. However, when i place my tiles in the Layout Editor they don't snap in the correct positions! What on earth i'm doing wrong?
Also can anybody tell me how can i place multiple tiles at once?
In Gamemaker it is a piece of cake to create a level using the grid. Why in Construct is so damn complicated?
B
2
G
4
Posts: 29
Reputation: 1,108

Post » Wed Apr 01, 2009 10:23 pm

I just tried it and it's working fine.

Can you upload a .cap where you think they aren't going to the right position?

Thanks.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Wed Apr 01, 2009 10:52 pm

I think i solved it mate. I set the hotspot to 64,65 coordinates and it worked!
B
2
G
4
Posts: 29
Reputation: 1,108


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests