Socket.io Server in delphi??

Get help using Construct 2

Post » Mon May 13, 2013 4:40 pm

Hi there folks i am having this annoying problem with the socket.io plugin.

I am a delphi programmer and i am trying to set up a server with it.
So the delphi server works and it is able to recieve data through tcp with socket.io in construct but the send action of the plugin doesnt work.

When i connect to the server i get this :
GET /socket.io/1/?t=1368459064951 HTTP/1.1
Host: localhost:1050
Connection: keep-alive
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/26.0.1410.64 Safari/537.31
Origin: http://localhost:50000
Accept: */*
Referer: http://localhost:50000/
Accept-Encoding: gzip,deflate,sdch
Accept-Language: en-GB,en-US;q=0.8,en;q=0.6
Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.3

So i know it is possible for construct to send data to TCP server, but when i use the send action nothing appears.

Does anybody know why???

Thanks for your time.
B
9
S
2
Posts: 100
Reputation: 1,335

Post » Sun Jun 04, 2017 3:04 pm

Hi, have you been able to read message on a Delphi client from another server with standard Socket.io?

If so, could you tell me how?

Thank you
B
2
Posts: 2
Reputation: 154

Post » Sun Jun 04, 2017 3:26 pm

EdsonAlves wrote:Hi, have you been able to read message on a Delphi client from another server with standard Socket.io?

If so, could you tell me how?

Thank you


This is a 4 year old thread and the OP hasn't been on here for over 3 years (check his profile).

Unfortunately, it's doubtful he will respond.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
136
S
31
G
87
Posts: 5,490
Reputation: 60,266

Post » Mon Jun 05, 2017 11:34 am

Tanks @zenox98.
B
2
Posts: 2
Reputation: 154


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: worm1 and 20 guests